Események

Digitalizációs
webinárium-sorozat

a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

2020.05.14.
10.00-11.00

Raktári digitalizációs ötletek SAP-felhasználók számára

2020.05.28.
10.00-11.00

Digitalizált szerviz­megoldások
 

2020.06.11.
10.00-11.00

Gyártás-finomtervező: mesterséges intelligencia a termelésben​

2020.06.25
10.00-11.00

Yard Management - telephelyi nyomon követés

A vállalat menedzsmentje által használt rendszerek javarészt már a felhőben működnek, de az adatáramlás a felhőn kívül is naprakész adatokat biztosít. De mi van azokkal a munkafolyamatokkal, ahová a vállalatirányítási rendszer nem ér el? Ezek a területek rendszerint éppen azok, ahol a tényleges munka folyik. 

Ahhoz, hogy valós időben legyen rálátás a termelési, logisztikai adatokra, nem elég a vállalatirányítási rendszer használata. Be kell ékelni a dolgozók és az ERP közé egy hidat, amely segítségével mobil eszközökön végezhetők a könyvelések, a dolgozók pedig közvetlenül az ERP-ből kapják meg a számukra releváns, valós idejű adatokat, feladatokat.

2020.04.16., 10.00-11.00

Digitalizációs megoldások a raktárban és gyártásban

Tudja minden pillanatban, hogy mi történik a cégben, a gyártásában vagy a raktárban? Mennyire élő az ön vállalatának működése?
Ha nem, vagy nem teljesen, tartson velünk!

Olyan mobil megoldásokkal ismertetjük meg, amelyek a vállalat működésének stabilitását, megbízhatóságát segítik elő azáltal, hogy megszűnik a kommunikációs időeltolódás a munkavégézés helye, valamint a menedzsment között. Ráadásul a hibalehetőségek is nullára csökkennek, miközben a rugalmatlanabb ERP-rendszerek gyenge pontjait is képesek vagyunk ellensúlyozni. 

Gyakorlati példákon keresztül nézzük meg a digitalizációban rejlő lehetőségeket.

2020.04.30., 10.00-11.00

Raktári digitalizációs ötletek Navision-felhasználók számára

A bemutatóban megismerkedhetnek a raktári és gyártási folyamatok Ipar4.0-konform menedzselésének evolúciós irányaival, a vonalkódos rendszerektől kezdve az automata adatgyűjtő megoldásokon át a helymeghatározási technológiákig. Kitérünk a MS Dynamics környezetben megvalósított gyakorlati példákra is, és felkészülünk a MS Business Central átmenetben rejlő lehetőségekre.

2020.05.14., 10.00-11.00

Raktári digitalizációs ötletek SAP-felhasználók számára

A bemutatóban megismerkedhetnek a raktári és gyártási folyamatok Ipar4.0-komform menedzselésének evolúciós irányaival, a vonalkódos rendszerektől kezdve az automata adatgyűjtő megoldásokon át a helymeghatározási technológiák felhasználásáig. Kitérünk a SAP R3 környezetben megvalósított gyakorlati példákra, és felkészülünk az SAP Hana átmenetben rejlő lehetőségekre.

2020.05.28., 10.00-11.00

Digitalizált szerviz­megoldások

Még válság nélkül is óriási hatékonyságváltozást lehet elérni egy professzionális, mobil szervizmenedzsment-rendszerrel, most azonban még jobban kidomborodnak az előnyök. Nem tud a technikus a helyszínre utazni? Megmutatjuk, hogyan segít az AR (Augmented Reality) megoldásunk, hogy a távolból is elvégezhetők legyenek a hibaelhárítások, szervizmunkálatok. Ha elektronikus munkalapok és a központi diszpécser vezényli a munkát, a munkatársak pedig mobil eszközökön kapják meg és adminisztrálják a feladatokat, nincs személyes kontakt, mégis sokkal hatékonyabban és gyorsabban lehet dolgozni. Szervizszerződések, feladatok automatikus vagy kézi ütemezése (kiosztás képzettségi mátrix és szabad kapacitás szerint). Üzembe helyezés, időszakos felülvizsgálat, ad-hoc hibajavítás, bármely ERP-hez integrálva, felhős vagy on-premise alapokon.
2020.06.11., 10.00-11.00

gyártás-finomtervező:
mesterséges intelligencia a gyártásban

A szétszakadt ellátási láncok és a vírushelyzet óriási kihívásokat jelentenek. Megkésett beszállítások, bizonytalan munkaerőhelyzet, gyakran változó megrendelésállomány. A nyerteseknek szükségük van egy megoldásra, amely másodpercek alatt képes az összes erőforrást figyelembe véve új és optimalizált tervet adni. 

Az L-mobile ERP-független APS-megoldása a legnehezebb pillanatokban is szabadságot és magabiztosságot ad a vállalatoknak. Az L-mobile APS gyártás-finomtervezője minden funkciójában a tökéletest célozza meg, hogy valós időben, felhasználóbarát módon tudja értelmezni, tervezni és újratervezni a gyártási adatokat. 

2020.06.25., 10.00-11.00

yard management - telephelyi nyomon követés

A telephelyen belüli logisztika egy adott méret felett komoly szervezési kihívást jelent normál működésnél is. A jelenlegi szétzilált szállítói láncok, a just-in-time visszaszorulása felboríthatja a raktári folyamatokat, ezzel a telephelyen is nagyobb szükség lehet a kamionok forgalmának precíz tervezésére és nyomon követésére. 

A díjnyertes Yard Management Solution csökkenő költségeket, növekvő követhetőséget, valamint tervezhetőséget garantál.

Főbb témáink:
– Portai beléptetés, kamionhívó rendszer, kamionok lokációjának követése és megjelenítése
– Rakodók, dokkolók, töltőgaratok foglaltságának jelzése, felügyelete
– Telephelyen belüli kamionforgalom irányítása, feladatkiosztás automatizálása

hogyan csatlakozhat?

Regisztráljon

Töltse ki a regisztrációs űrlapot, és jelölje be az előadásokat, amelyek érdeklik.

Visszaigazolás

24 órával a webinar előtt küldjük visszaigazolásunkat a részvétellel kapcsolatos információkkal.

Csatlakozzon

Az előadás időpontjában csatlakozzon az online csatornához.

Digitalizált gyár

Behind your logisitics

Mindannyian valami maradandót szeretnénk alkotni. 

Az L-mobile segítségével a komplex folyamataink adminisztrációját sikerült leegyszerűsíteni, és átláthatóvá tenni.

Gregor Oberfranz – Logisztika vezető, Stadler Bussnang AG- Stadler Rail AG.

A rendszer használatba vétele 4 órás betanulással megtörtént. A bevezetés óta az életünk elképzelhetetlen az L-mobile alkalmazása nélkül.

Galaskó Gergely – CEO, Eagle Industry Hungary Kft.

Az L-mobile rendszer bevezetését követően a raktári mozgások könyvelésre fordított idő 30%-al csökkent, a leltározással pedig 50%-al rövidebb idő alatt végeztünk.

Ralf Weidner – IT vezető Executive COO, BUELCO

kapcsolat