Események

2021.04.15., 9.00-11.00

telephelyi logisztika a thyssenkrupp-nál

Az MLBKT szervezésében megrendezésre kerülő Logisztika Napja programjaként bemutatjuk a Thyssenkrupp Materials Zrt. budapesti telephelyén megvalósított Yard Management megoldásunkat. A rendszer 2019-ben elnyerte az MLBK Év projektje díjat.

A MS Teams segítségével megtartott bemutató első felében áttekintjük a Yard Management megoldások általános jellemzőit és előnyeit, illetve összefoglaljuk a projekt tanulságait. A programunk második részben élő közvetítés keretén belül bejárjuk az érintett telephelyet, és megnézzük, hogy fizikai valójában hogyan zajlik az élet egy jól irányított és jól szervezett cég mindennapjaiban.

A telephelyen belüli logisztika egy adott méret felett komoly szervezési kihívást jelent normál működésnél is. A jelenlegi szétzilált szállítói láncok, a just-in-time visszaszorulása felboríthatja a raktári folyamatokat, ezzel a telephelyen is nagyobb szükség lehet a kamionok forgalmának precíz tervezésére és nyomon követésére.

A díjnyertes Yard Management Solution csökkenő költségeket, növekvő követhetőséget, valamint tervezhetőséget garantál.

2020.04.30., 10.00-11.00

Raktári digitalizációs ötletek Navision-felhasználók számára

A bemutatóban megismerkedhetnek a raktári és gyártási folyamatok Ipar4.0-konform menedzselésének evolúciós irányaival, a vonalkódos rendszerektől kezdve az automata adatgyűjtő megoldásokon át a helymeghatározási technológiákig. Kitérünk a MS Dynamics környezetben megvalósított gyakorlati példákra is, és felkészülünk a MS Business Central átmenetben rejlő lehetőségekre.

2020.05.14., 10.00-11.00

Raktári digitalizációs ötletek SAP-felhasználók számára

A bemutatóban megismerkedhetnek a raktári és gyártási folyamatok Ipar4.0-komform menedzselésének evolúciós irányaival, a vonalkódos rendszerektől kezdve az automata adatgyűjtő megoldásokon át a helymeghatározási technológiák felhasználásáig. Kitérünk a SAP R3 környezetben megvalósított gyakorlati példákra, és felkészülünk az SAP Hana átmenetben rejlő lehetőségekre.

2020.05.28., 10.00-11.00

Digitalizált szerviz­megoldások

Még válság nélkül is óriási hatékonyságváltozást lehet elérni egy professzionális, mobil szervizmenedzsment-rendszerrel, most azonban még jobban kidomborodnak az előnyök. Nem tud a technikus a helyszínre utazni? Megmutatjuk, hogyan segít az AR (Augmented Reality) megoldásunk, hogy a távolból is elvégezhetők legyenek a hibaelhárítások, szervizmunkálatok. Ha elektronikus munkalapok és a központi diszpécser vezényli a munkát, a munkatársak pedig mobil eszközökön kapják meg és adminisztrálják a feladatokat, nincs személyes kontakt, mégis sokkal hatékonyabban és gyorsabban lehet dolgozni. Szervizszerződések, feladatok automatikus vagy kézi ütemezése (kiosztás képzettségi mátrix és szabad kapacitás szerint). Üzembe helyezés, időszakos felülvizsgálat, ad-hoc hibajavítás, bármely ERP-hez integrálva, felhős vagy on-premise alapokon.
2020.06.11., 10.00-11.00

gyártás-finomtervező:
mesterséges intelligencia a gyártásban

A szétszakadt ellátási láncok és a vírushelyzet óriási kihívásokat jelentenek. Megkésett beszállítások, bizonytalan munkaerőhelyzet, gyakran változó megrendelésállomány. A nyerteseknek szükségük van egy megoldásra, amely másodpercek alatt képes az összes erőforrást figyelembe véve új és optimalizált tervet adni. 

Az L-mobile ERP-független APS-megoldása a legnehezebb pillanatokban is szabadságot és magabiztosságot ad a vállalatoknak. Az L-mobile APS gyártás-finomtervezője minden funkciójában a tökéletest célozza meg, hogy valós időben, felhasználóbarát módon tudja értelmezni, tervezni és újratervezni a gyártási adatokat. 

2020.06.25., 10.00-11.00

yard management - telephelyi nyomon követés

A telephelyen belüli logisztika egy adott méret felett komoly szervezési kihívást jelent normál működésnél is. A jelenlegi szétzilált szállítói láncok, a just-in-time visszaszorulása felboríthatja a raktári folyamatokat, ezzel a telephelyen is nagyobb szükség lehet a kamionok forgalmának precíz tervezésére és nyomon követésére. 

A díjnyertes Yard Management Solution csökkenő költségeket, növekvő követhetőséget, valamint tervezhetőséget garantál.

Főbb témáink:
– Portai beléptetés, kamionhívó rendszer, kamionok lokációjának követése és megjelenítése
– Rakodók, dokkolók, töltőgaratok foglaltságának jelzése, felügyelete
– Telephelyen belüli kamionforgalom irányítása, feladatkiosztás automatizálása

hogyan csatlakozhat?

Regisztráljon

Töltse ki a regisztrációs űrlapot.

Visszaigazolás

Várja meg a visszaigazolásunkat a részvétellel kapcsolatos információkkal.

Csatlakozzon

Az előadást megelőző fél órában küldünk emlékeztetőt. Az előadás időpontjában csatlakozzon az online csatornához.

Digitalizált gyár

Behind your logisitics

Mindannyian valami maradandót szeretnénk alkotni. 

Az L-mobile segítségével a komplex folyamataink adminisztrációját sikerült leegyszerűsíteni, és átláthatóvá tenni.

Gregor Oberfranz – Logisztika vezető, Stadler Bussnang AG- Stadler Rail AG.

A rendszer használatba vétele 4 órás betanulással megtörtént. A bevezetés óta az életünk elképzelhetetlen az L-mobile alkalmazása nélkül.

Galaskó Gergely – CEO, Eagle Industry Hungary Kft.

Az L-mobile rendszer bevezetését követően a raktári mozgások könyvelésre fordított idő 30%-al csökkent, a leltározással pedig 50%-al rövidebb idő alatt végeztünk.

Ralf Weidner – IT vezető Executive COO, BUELCO

kapcsolat