WMS (hu)

L-mobile WMS

mobil raktári szoftvermegoldás

Az L-mobile WMS-sel leképezheti a raktári folyamatokat mobileszközre. Minden fizikai anyagmozgatási feladat utasítását mobileszközön adjuk ki, és minden mozgás könyvelése is az eszközön történik.

Minden készletváltozás, raktármozgás, esemény a központi adatbázisból visszakereshető.

ELŐNYÖK

IDŐ- és PÉNZ­MEGTAKARÍTÁS

Az L-mobile WMS rendszer használatával csökken a hibás könyvelések száma, ezáltal drasztikusan csökken az időfelhasználás. Az optimalizált működés pénzmegtakarítást eredményez.

gyors megtérülés

Az L-mobile WMS rendszer bevezetése jellemzően egy éven belül megtérül, ráadásul csökkenthetők a szűkös emberi erőforrások okozta növekedési korlátok.

optimalizált raktár

Az L-mobile WMS rendszer használatával jelentősen nő a raktárterület kihasználtsága, a feladatok és a raktári folyamatok átláthatóvá és automatizálttá válnak.

ÁTLÁTHATÓ
FOLYAMATOK

VALÓS IDEJŰ
ADATOK

OPTIMALIZÁLT
KOMISSIÓZÁSI UTAK

Mitől különleges az
L-mobile WMS?

Az L-mobile WMS rendszerben egyesítettük egy raktárkezelő rendszer és egy intelligens mobil adatgyűjtő szoftver funkcióit.

FUNKCIÓK

RAKTÁRKEZELÉS

Valamennyi raktár központi adminisztrációja asztali számítógépen történik. Minden fontosabb adat előzetes rögzítése itt történik meg. Az árumozgások és állapotváltozások adminisztrációja viszont már mobileszközről is kezdeményezhető.

FIX / KAOTIKUS TÁRHELYEK

Ha egy adott anyag csak egy bizonyos tárhelyre kerülhet, akkor ezt előre rögzíteni lehet a rendszerben. Ebben az esetben az adott cikk bevételezésekor az L-mobile WMS a meghatározott tárhelyet ajánlja fel betárolási helyként.

TÁRHELYKEZELÉS

A tárhelyek adminisztrációja asztali számítógépen történik. Minden tárhelyhez köthető fontosabb adatot az L-mobile WMS tárol és kezel: pontos hely, méretek, típus, hőmérséklet, ki- és betárolási prioritások, készletelhatárolások, stb.

CÍMKENYOMTATÁS

L-mobile WMS különböző címkenyomtatási módokat támogat: cikkazonosító címke, készletcímke, raktárhelyazonosító címke, raklap-, rakatazonosító címke. A címkenyomtatáshoz szükséges adatok az L-mobile WMS adatbázisában találhatóak.

Árufogadás

Az árufogadás funkcióval a felhasználó mobil eszközön tud beszerzési rendelések soraira bevételezést végrehajtani.

árufogadás-betárolás

Az egy- vagy kétlépéses (mennyiségi és minőségi) bevételezés során tételesen lehet a beérkezett áruk végleges tárhelyéről rendelkezni.

átraktározás

Egyedi készlettételek vagy több készlet kötelgelt mozgatása raktárlokációk között.

kanban

A kanban funkcionalitás biztosítja a gyártásnak az üzemi készletek pontos utánpótlását.

kiadás gyártásba

A gyártott készletek bevételezését lehet mobil eszközön végrehajtani. A bevételezést támogatja az adott cikk készletelőfordulásainak megjelenítése, sarzs- és sorozatszámok kezelése, szükség esetén címkenyomtatás.​

bevételezés gyártásból

A gyártott készletek bevételezését lehet mobil eszközön végrehajtani. A bevételezést támogatja az adott cikk készletelőfordulásainak megjelenítése, sarzs- és sorozatszámok kezelése, szükség esetén címkenyomtatás.

készletkorrekció

A raktári munka során felfedezett fizikai-logikai készleteltérések kezelését lehet a mobil eszközről kezdeményezni. A hibák okának felderítését támogatja az anyagmozgatási naplók megjelenítése.

komissiózás

A vevői rendelések komissiózását lehet mobileszközről végrehajtani. A rendszer összesíti egy vagy több vevői rendelés tételeit, megjeleníti a tételek ajánlott raktárlokációit és legfontosabb adatait, és végigkíséri a feldolgozás folyamatát.

leltár

A mobileszközről történő leltározást során meg kell adni a számlálandó raktárat vagy tárhelyet. A fellelt készletet a rendszer összeveti a raktár vagy tárhely aktuális készletszintjeivel, és kezdeményezi a megfelelő többlet- és hiánykönyveléseket.​

Ügyfeleink

Kapcsolat

Minden kérdésére választ adunk!